Як вибрати камеру заднього виду для вантажного авто

При покупці камери заднього виду для вантажного автомобіля завжди потрібно звертати увагу на технічні характеристики. Велике значення має матриця. Від неї залежить якість зображення. Камери з матрицею CCD мають високу світлочутливість і тому зображення на моніторі чітке. Коштують вони дорожче, але якість відеопотоку на порядок вище від камер з CMOS матрицею.

камера для грузувого автомобіля carex

Основні переваги вантажних камер Carex:

  • Матриця CCD
  • Наявність паркувальної розмітки
  • Дзеркальне зображення
  • Довжина відео кабелю > 10 м.
  • Підтримка 24 Вольт
  • Інфрачервоне підсвічування
  • Клас вологозахисту IP67

Що ми пропонуємо

У нашому асортименті є кілька моделей вантажних камер спеціально призначених для вантажних автомобілів, фур, спец і комунального транспорту. Вони мають міцний вологозахисний корпус, який чудово себе зарекомендував як при високих температурах так і взимку.

Інфрачервоне підсвічування

Наші камери для вантажівок обладнані інфрачервоним підсвічуванням. Вона включається автоматично при недостатньому освітленні. В середньому видимість вночі до 15 метрів.

Відеокабель

Камери для вантажних автомобілів укомплектовані відео кабелем. Його довжина становить 10 метрів. Для причепів і напівпричепів є в наявності додатковий відеокабель, який можна нарощувати до необхідної довжини.

Швидкий монтаж

Корпус камери має монтажну пластину, яку легко можна прикрутити в потрібному місці. Регулювальний механізм дає можливість нахиляти камеру на потрібний кут. Для захисту від сонячних променів передбачений захисний козирок. Наші камери встановлені на спецтехніці, комунальних машинах, кар'єрної техніки, поїздах. У зв'язці з моніторами вони стабільно працюють на протязі декількох років.

Купуйте тільки перевірені камери заднього виду для вантажних автомобілів від Carex.